JSC:n jäsenmaksu 2019-20 – Heimokortti päätyyn 129€

Jäsenmaksu kaudelle 2019-2020 on 25 €.

Opiskelijat ja koululaiset: 15 € (maksuun mukaan oppilaitoksen nimi).

Perhejäsenyys: Samasta ruokakunnasta 3 hlöä 50€. Jos on useampia, jäsenmaksu heistä on 5 €/hlö lisää.

Yritysjäsenyys/tukijäsenyys: 100 € (sisältää 4 JSC:n jäsenkorttia yritykselle)

Alle 12-vuotiailta ei jäsenmaksua peritä

JSC:n jäsenille heimokortin hinta päätyyn on 129€!

Jäsenmaksun voi suorittaa pankkiin JSC:n tilille 1.5.2019 alkaen ja JukuritShopille jo 30.4 (Huom! Käteismaksu)

Kauden 2018-19 jäsenille ei tule uutta jäsenkorttia, vaan jäsenkorttiin saa kausitarran (19-20) liimattavaksi kortin vasempaan alakulmaan voimassa olevan jäsenyyden merkiksi. Uusien jäsenien jäsenkortit ja kausitarrat voi noutaa JukuritShopilta. Ne toimitetaan Shopille noin kahden päivän kuluessa suorituksen näkymisestä JSC:n tilillä.  Jos jäsenkorttisi on kadonnut, niin laita viestiä sähköpostilla martikainen.tuija@gmail.com, niin toimitamme uuden kortin Shopille.

Toukokuun aikana jäsenmaksun suorittaneiden kesken arvotaan heimokortti päätykatsomoon!

Juhannuksena tarkistetaan jäsenlista uudestaan, ja silloin arvotaan siinä vaiheessa listassa olevien nimien kesken vapaalippu St.Michel Summerfestiin! Kahden päivän lipun arvo on 67€.

MAKSUOHJEET:

Maksu JSC:n tilille:

Suur-Savon Osuuspankki FI21 5271 0420 1653 50

HUOM! Kirjoita viestikenttään nimi ja yhteystiedot (osoite+puhelin).

Tällä hetkellä voimassa olevat JÄSENEDUT.

TUTUSTU JSC:N SÄÄNTÖIHIN TÄSTÄ!

Pirtinhoville ti 11.6. klo 17

JSC pitää avoimen kokouksen Pirtinhovilla tiistaina 11.6. klo 17 alkaen.  Aiheina ovat mm. viime kauden tilinpäätöksen hyväksyminen, kesän toiminnat, heimomatkat ensi kaudelle (jos otteluohjelma on julki) ja viritellään keskustelua ensi kauden katsomotoiminnasta.

Tervetuloa mukaan!

Kausi avataan la 1.6. Visulahden rantasaunoilla

Viime kauden viimeiset rippeet kylvetään pois ja samoilla löylyillä avataan kausi 2019-20 Visulahden rantasaunoilla la 1.6. klo 17 alkaen (molemmat saunat on varattu koko illaksi).  JSC tarjoaa pientä purtavaa makkaran ja salaatin muodossa, ja palan painikkeeksi löytyy ehkä muutama janojuomakin.  Omia eväitä saa ottaa mukaan, ja se on jopa suotavaa..  Illan aikana arvotaan toukokuun aikana jäseneksi liittyneiden kesken heimokortti päätyyn.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä, riittää kun ilmaannut paikalle.  Tervetuloa mukaan nykyiset ja tulevat JSC:läiset!