Kokous to 23.9.

Pidetäänpä pitkästä aikaa myös vähän palaveria.

Paikkana on tällä kertaa jäähallin Viikinkiterassi to 23.9. klo 17. Palaverin alkuun saamme vieraita Jukurijoukkueen ytimestä.

Tervetuloa!

Jäsenmaksu 2021-22 – jäseneksi voi liittyä myös Jukurit Shopilla

Jäsenmaksu kaudelle 2021-2022 on 25 €.

Opiskelijat ja koululaiset: 15 € (maksuun mukaan oppilaitoksen nimi).

Perhejäsenyys: Samasta ruokakunnasta 3 hlöä 50€. Jos on useampia, jäsenmaksu heistä on 5 €/hlö lisää.

Yritysjäsenyys/tukijäsenyys: 100 € (sisältää 4 JSC:n jäsenkorttia yritykselle)

Alle 12-vuotiailta ei jäsenmaksua peritä.

JSC:n jäsenenä olet oikeutettu hankkimaan Jukurien kausikortin päätyyn 149 €:lla. Ostoksille pääset TÄSTÄ! Seisomapaikkalippu JSC:n jäsenille on 10€ (vain JukuritShopilta!).

Kauden 2020-21 jäsenille ei tule uutta jäsenkorttia, vaan jäsenkorttiin saa kausitarran (21-22) liimattavaksi kortin vasempaan alakulmaan voimassa olevan jäsenyyden merkiksi. Tarran voit maksun suoritettuasi noutaa JukuritShopilta. Jos haluat, että postitamme sinulle tarran, niin lisää maksuun 2€ postitusmaksua.

 Uusille jäsenille postitamme jäsenkortit veloituksetta.

MAKSUOHJEET:

Maksu JSC:n tilille:

Suur-Savon Osuuspankki FI21 5271 0420 1653 50

HUOM! Kirjoita viestikenttään nimi ja yhteystiedot (osoite+puhelin).

Jäsenmaksun voi suorittaa myös Jukurit Shopilla Stellassa (käteismaksu). Kausitarran jäsenkorttiin saa samasta paikasta. Ota jäsenkortti mukaan!

JÄSENEDUT

Kaikkien 28.6. mennessä jäseneksi liittyneiden kesken arvottiin kausikortti päätyyn. Arpa suosi tällä kertaa Mika Liukkosta, onnea!

Kauden avaus Imatralla on peruttu

JSC:n heimomatka Imatralle Bauer-turnaukseen on peruttu pahenevan koronatilanteen vuoksi. Haluamme omalta osaltamme pelata varman päälle ja välttää turhia riskejä vallitsevassa tilanteessa. Jukurien ensimmäiseen liigan vierasotteluun on matka suunnitelmissa, jos koronatilanne sen sallii.

JSC hallitus.

JSC:n maja on nyt Patteribaari

JSC ja Patteribaari tekevät yhteistyötä alkavalla kaudella 2021-22. Heimomatkoille startti on aina Patterilta ja paluu tottakai samaan paikkaan. Liigakaudella Jukurien vierasottelut näkyy Patterilla.

Käy tsekkaa jäseneduista ym. lisää JSC:n facebookista!

Jäsenedut

Patteribaari, Porrassalmenkatu 6.