JSC ei reissaa 2020

JSC on päättänyt jättää koko loppuvuoden heimomatkat tekemättä koronatilanteesta johtuen.

Seuraavaa matkaa on alustavasti suunniteltu Lahteen lauantaina 16. tammikuuta.

JSC lahjoittaa pääsylippuja Hope ry:lle

SarvisClub on ostanut seuran perustamisvuoden mukaisesti 70 seisomapaikkalippua Jukurien kotiotteluihin lahjoitettavaksi eteenpäin Hope ry:n kautta tukea tarvitseville lapsiperheille. Lahjoituksen arvo on yli tuhat euroa.

Lue koko uutinen TÄSTÄ!

JSC katsomo kotipeleissä

Koronarajoitukset kohdistuvat myös JSC katsomo-osaan päädyssä. Joukkueen kannustaminen on edelleen sallittua ja toivottavaa, mutta muista 1-2 metrin turvavälien noudattaminen myös otteluiden kiihkeimmillä hetkillä. Isot katsomoliput/maaliliput/tifot on Liigan toimesta kielletty eli JSC:n heilutusliput pysyvät toistaiseksi poissa katsomosta.

Sisäänkäynnit JSC katsomoon näet alla olevasta kuvasta. Ottelutapahtuman aikana ei ole luvallista “käväistä” toisessa katsomosektorissa. Tule otteluun vain terveenä! Älä tule otteluun, mikäli sinulla on esimerkiksi flunssa- tai vatsatautioireita. Noudata hygieniaohjeita eli pese ahkerasti käsiä ja käytä käsidesiä, yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaasi, vältä turhaa pintojen koskettelua. Kaikilla sisäänkäynneillä ja myyntipisteissä on tarjolla käsidesiä. Käytä niin paljon kuin haluat! Myös JSC suosittelee kasvomaskin käyttöä otteluissa. Saat kasvomaskin tarvittaessa veloituksetta saapuessasi otteluun.

Tunnetaan vastuumme ja kannustetaan turvallisesti Jukurit voittoon!

Jukurien turvallisuusohjeet TÄSTÄ!

Jäsenmaksu 2020-21 – jäseneksi voi liittyä nyt myös Jukurit Shopilla

Jäsenmaksun voi suorittaa 5.8. alkaen myös Jukurit Shopilla Stellassa (käteismaksu). Aiemmin mukaan liittyneiden kausitarrat jäsenkorttiin löytyvät samasta paikasta. Ota jäsenkortti mukaan!

JSC:n jäsenenä olet oikeutettu hankkimaan Jukurien seisomakausikortin hintaan 149€. Kausikorttiostoksille pääset TÄSTÄ!

Korona rokottaa myös JSC:n toimintaa, koska normaalisti keväällä ja kesällä tehdyt talkoot jäänevät nyt kokonaan tekemättä. Jäsenmaksut ovat tällä hetkellä ainoa tuki meidän toiminnalle ja toiminnan jatkumiselle. Liity mukaan vaikka pelkästään kannatuksen ja toiminnan tukemisen vuoksi.

Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021 on 25 €.

Opiskelijat ja koululaiset: 15 € (maksuun mukaan oppilaitoksen nimi).

Perhejäsenyys: Samasta ruokakunnasta 3 hlöä 50€. Jos on useampia, jäsenmaksu heistä on 5 €/hlö lisää.

Yritysjäsenyys/tukijäsenyys: 100 € (sisältää 4 JSC:n jäsenkorttia yritykselle)

Alle 12-vuotiailta ei jäsenmaksua peritä.

Heinäkuun loppuun mennessä jäsenmaksun maksaneiden kesken arvottiin kausikortti päätykatsomoon. Kausikortin voittaja on Vesa Monola. Onnea!

Kauden 2019-20 jäsenille ei tule uutta jäsenkorttia, vaan jäsenkorttiin saa kausitarran (20-21) liimattavaksi kortin vasempaan alakulmaan voimassa olevan jäsenyyden merkiksi. Jos haluat, että postitamme sinulle tarran, niin lisää maksuun 2€ postitusmaksua. Muille tarrat jaetaan sopivassa tilaisuudessa koronatilanteen niin salliessa.

 Uusille jäsenille postitamme jäsenkortit veloituksetta.

MAKSUOHJEET:

Maksu JSC:n tilille:

Suur-Savon Osuuspankki FI21 5271 0420 1653 50

HUOM! Kirjoita viestikenttään nimi ja yhteystiedot (osoite+puhelin).

JÄSENEDUT