0

Tulevia tapahtumia:

– Palaveri Pirtinhovilla ma 9.7. klo 18

– St:Michel-ravit ravataan taas 14.-15.7. Mikkelissä. JSC on mukana entiseen tapaan talkooapuna alueen siistimisessä. Jos olet vapaana ko. viikonloppuna ja halukas osallistumaan talkooporukkaan, niin laita viestiä tai soita Sarviksen luuriin 050-3593408. Koko päivän talkoissa mukana oleville isäntäväki tarjoaa ruokailun ja JSC muistaa entiseen tapaan talkoolaisia lahjakortein ensi kauden heimomatkailuun. Isoin tarve apukäsiin on ravien jälkeiseen siivoukseen lauantai- ja sunnuntai-iltana.

– Ke 1.8. Jukurit järjestää VAIN JSC:läisille tarkoitetun tapaamisen joukkueen kanssa Ikiomalla. Illan ohjelmassa on mm. joukkueen treenit oheisjuttuineen ja iltapalatapaaminen pelaajien kanssa.

– Tulevan kauden heimomatkat löydät TÄSTÄ.  Ensimmäinen heimomatka on la 18.8. Imatran Bauer-turnaukseen klo 15 alkavaan Jukurit-SaiPa otteluun. Lähtö klo 12 Majan kulmalta. Hinta: Jäsenet 10€, muut 20€

Ja vielä ennakkotietona ensi kauden heimomatkailusta.. Jäsenille matkahinnat tulevat olemaan vähintään 10€ edullisempia kuin ei-jäsenille!