0

Koronarajoitukset kohdistuvat myös JSC katsomo-osaan päädyssä. Joukkueen kannustaminen on edelleen sallittua ja toivottavaa, mutta muista 1-2 metrin turvavälien noudattaminen myös otteluiden kiihkeimmillä hetkillä. Isot katsomoliput/maaliliput/tifot on Liigan toimesta kielletty eli JSC:n heilutusliput pysyvät toistaiseksi poissa katsomosta.

Sisäänkäynnit JSC katsomoon näet alla olevasta kuvasta. Ottelutapahtuman aikana ei ole luvallista “käväistä” toisessa katsomosektorissa. Tule otteluun vain terveenä! Älä tule otteluun, mikäli sinulla on esimerkiksi flunssa- tai vatsatautioireita. Noudata hygieniaohjeita eli pese ahkerasti käsiä ja käytä käsidesiä, yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaasi, vältä turhaa pintojen koskettelua. Kaikilla sisäänkäynneillä ja myyntipisteissä on tarjolla käsidesiä. Käytä niin paljon kuin haluat! Myös JSC suosittelee kasvomaskin käyttöä otteluissa. Saat kasvomaskin tarvittaessa veloituksetta saapuessasi otteluun.

Tunnetaan vastuumme ja kannustetaan turvallisesti Jukurit voittoon!

Jukurien turvallisuusohjeet TÄSTÄ!