Heimomatkat 2019 – 2020

JSC:n alustava heimomatkasuunnitelma 2019-20:

PE 13.9. KalPa – Jukurit, 20/30€, klo 15.15

LA 28.9. SaiPa – Jukurit, 20/30€, klo 14.15

LA 5.10. Tappara – Jukurit, 25€/35€, klo 12.00

LA 19.10. HPK – Jukurit, 20€/30€, klo 12.45

PE 22.11. Pelicans – Jukurit  –  Matkaa ei tehdä pikkujoulujen takia (Maja)

KE 11.12. JYP – Jukurit

LA 28.12. JYP – Jukurit

PE 3.1. Lukko – Jukurit ja LA 4.1. Ässät – Jukurit (yöreissu), 100€/120€, klo 12 (sitovat ilmoittautumiset 15.11. mennessä). Hinta sisältää matkat, yöpymisen hotellissa ja liput molempiin otteluihin. Alle 18-v vain huoltajan seurassa.

LA 11.1. KalPa – Jukurit

LA 25.1. HIFK – Jukurit

LA 1.2. KooKoo – Jukurit

PE 28.2. Pelicans – Jukurit

LA 14.3. TPS – Jukurit

JSC:n heimomatkojen säännöt

Ilmoittautumiset heimomatkoille otetaan vastaan tekstiviestinä, ohjeet löydät etusivulta. Matkan hinta sisältää ottelulipun. Jokainen matkoilla olija vastaa itsestään, eli on siis matkassa omalla vastuullaan. JSC:llä ei ole erillistä vakuutusta heimomatkoille. Alle 15-vuotiaat pääsevät matkalle mukaan vanhemman seurassa tai heillä pitää olla lupalappu kotoa.  Alle 12-vuotiaat reissaavat puoleen hintaan (kuitenkin vähintään ottelulipun hinta).

Bussissa tuppaa tulemaan yleensä ”hieman” roskia. Olisikin toivottavaa, että jokainen pitäisi huolen omasta paikastaan ja laittaisi roskat roskapusseihin. Näin helpotettaisiin matkanjohtajien ja kuskin tehtäviä matkan jälkeisessä siivouksessa. Ja siistissä bussissa matkustaminen on paljon mukavampaa.

Vieraspaikkakunnilla kaikki omat eväät (juomat) jätetään bussiin. Niitä ei oteta ulos autosta edes hallin parkkipaikalla. Jos JSC:n heimomatkalla mukana olevalta tavataan pullo vierashallissa tai esim. jollain huoltoasemapysähdyksellä käyttäytyy asiattomasti (tappelee, varastaa yms.) , palaa hän omin kyydein kotiin.  Muusta asiattomasta käyttäytymisestä vierashalleissa tuskin kannattaa erikseen mainita, jokainen tietänee, miten käyttäytyä. Keskitytään oleelliseen eli Jukureiden kannustamiseen.

Jos matkalaisella tapahtuu bussissa ”vahinko”, mikä ei johdu sairaudesta, vaan on ns. itseaiheutettua,
niin SarvisClub perii tapahtuneesta 50 €:n siivousmaksun.  Alkoholin käyttöä emme voi heimomatkoilla kieltää, mutta maltti on valttia tässäkin asiassa.  Alaikäisten alkoholin käyttöön matkoilla puutumme heti  ja ilmoitamme siitä kotiin huoltajille.

Heimobussi lähtee matkaan ennakkoon ilmoitettuna aikana.  Mikäli olet ilmoittautunut heimomatkalle ja joudut peruuttamaan lähtösi, tee se viimeistään edellisenä päivänä.  Jos matka jää peruuttamatta (tekstiviestillä tai soitolla), siitä peritään matkan hinta.  Jos matka jää toistuvasti perumatta, siitä seuraa ”pelikielto” loppukauden heimomatkoille.

Pidetään matkoilla järki päässä ja huolehditaan kaveristakin!